Buffet Catering

Home  >>  Nederlandse keuken  >>  Buffet Catering

Buffet Catering

   Nederlandse keuken   september 2, 2016  Reacties uitgeschakeld voor Buffet Catering

Een buffet kan heel feestelijk geserveerd wordenEen buffet klaarzetten voor uw gasten is niet alleen praktisch. Ook de gasten ervaren het gemak van op hun eigen tijd en smaak zichzelf te bedienen.

Een buffet ziet er altijd feestelijk uit. Met mooie tafellakens, servetten en bloemen kunt u het buffet verder aankleden. Buffetten doen het erg goed op bruiloften.

 

Ideeën voor buffetten

Makkelijk buffet

  • Rijk gevulde huzarensalade opgemaakt met diverse soorten vleeswaar, vers fruit en rauwkost
  • Huisgemaakte krabsalade met pepermakreel, garnaaltjes en tomaatjes gevuld met zalmmousse
  • Pastasalade omringd door de lekkerste soorten salami en olijven
  • Plateau met diverse soorten hapjes zoals asperges in ham, ei in rookvlees, patésoesjes en kaasdomino
  • Haring met uitjes en diverse soorten zuur
  • Pikante gehaktballetjes in een pindasaus (warm)
  • Heerlijke chipolataworstjes met gebakken uitjes (warm)
  • Aardappelschijfjes uit de oven met gesmolten kaas en basilicum (warm)
  • Stokbrood en minibroodjes met huisgemaakte kruidenboter

Party Buffet

  • Waldorfsalade opgemaakt met gerookte kip, eendenborstfilet, verse ananas en walnoten
  • Frisse tonijnsalade met o.a. partjes ei, komkommer, tomaat en olijven
  • Zalmsalade met gerookte zalm, garnaaltjes en pepermakreel
  • Frans/Hollands kaasplateau van diverse soorten kaasjes en nootjes
  • Ardennerham met mootjes zoete meloen van het seizoen
  • Malse stukjes kipsaté in een Indische pindasaus (warm)
  • Puntjes van de ossenhaas in een romig pepersausje (warm)
  • Plakjes beenham in een honing-tijmsaus (warm)
  • Rijst met daardoorheen een kleurrijk groentegarnituur (warm)
  • Stokbrood en minibroodjes met huisgemaakte kruidenboter

Hollands buffet

  • Waldorfsalade met gerookte kip, verse ananas en walnootjes
  • Salade van rode zalm met gevulde kwarteleitjes
  • Ardennerpaté met een sausje van preisselberen
  • Dun gesneden entrecotefilets met groene asperges
  • Palingfilets geserveerd in een jasje van gerookte zalm
  • Plateau met gerookte vissoorten zoals pepermakreel, haring en forel geserveerd met een remouladesausje
  • Kalfsschnitzeltjes omwikkeld met een plakje Parmaham (warm)
  • Zachte kippenragout afgemaakt met verse room en bieslook (warm)
  • Kerrierijst met gegratineerde tomaatjes (warm)
  • Haricots verts gewikkeld in een plakje spek (warm)
  • Diverse broodspecialiteiten met buffetbotertjes

Groot buffet

  • Een heerlijke salade van beenham en een vleugje tijm
  • Avocado’s gevuld met een huisgemaakte krabsalade
  • Goudse kaassalade met gevulde dadeltjes en kaasdomino
  • Coppa di Parma met partjes zoete meloen
  • Varkenscarré met pruimen en rozetjes van roompaté
  • Lamsham met een rozetje creamcheese en pistachenootjes
  • Visterrine gemaakt van snoekbaars
  • Schotse gerookte zalm met gekneusde pepertjes
  • Grote gamba’s met een romig whiskysausje
  • Filets Mignon (kleine biefstukjes van de haas) in een portsausje (warm)
  • Champignonhoedjes gevuld met kalfsgehakt met daarbij een kaassausje (warm)
  • Tongrolletjes gevuld met zalm en een witte wijn saus (warm)
  • Aardappelgratin met basilicum (warm)
  • Verse groente van het seizoen (warm)
  • Diverse broodspecialiteiten met buffetbotertjes
Comments are closed.