Welke catering voor welk feest

Home  >>  Evenement  >>  Welke catering voor welk feest

Welke catering voor welk feest

   Evenement   september 4, 2016  Reacties uitgeschakeld voor Welke catering voor welk feest

Welke catering past er bij welk feest? Evenementen waar het eten geheel of gedeeltelijk in feestthema aangepast kan worden zijn perfect te cateren. Bijvoorbeeld tuinfeesten, verjaardagen, kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes en bruiloften.

Privé-feestjes: Wilt u in uw eigen omgeving of in uw huis toch het gevoel hebben dat u zich in een tropische omgeving waant denk dan aan een tropisch thema. Met alle exotische gerechten en drankjes kunnen wij ervoor zorgen dat u zich kan onttrekken van uw omgeving en toch gezellig met vrienden en familie kunt genieten van de aroma’s van het exotische.

Kinderfeestjes: Heeft u een Prinses of een Piraat in huis die graag het middelpunt is op zijn of haar verjaardag? Er zijn eindeloos creatieve catering creaties denkbaar. Schepen met fruit, schatkisten met heerlijke hapjes.

Bedrijfsfeestjes: Voor lekkere broodjes tijdens uw vergaderingen en presentaties of een volledig verzorgde lunch of avondmaaltijd met uw klanten en/of voor uw medewerkers.

Verjaardagfeesten: Borrel, receptie of een verjaardag te vieren? Door onze ruime keuze uit heerlijke hapjes en warme gerechten zal het u en uw gasten aan niets ontbreken.

Bruiloften: Op deze onvergetelijke dag wilt u het uzelf en uw gasten aan niets laten ontbreken. Een professionele cateraar helpt u samen met u of uw bruidspersoneel de dag in te vullen op het gebied van eten en drinken, zodat deze volledig aan uw specifieke eisen en wensen zal voldoen. Wilt u uw huwelijk een thema geven en wilt u samen met uw familie en vrienden een dag beleven om nooit meer te vergeten, vergelijk catering zorgvuldig. Een goede cateraar neemt ook de zorg voor de drank, glaswerk, tafels, stoelen en personeel uit handen.

Comments are closed.