Bedrijfsuitje

Home  >>  Evenement  >>  Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

   Evenement ,   november 17, 2016  Reacties uitgeschakeld voor Bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een idee voor uw bedrijfsuitje of:

 • bedrijfsfeest
 • jubileumfeest
 • personeelsfeest
 • personeelsuitje
 • teamuitje

Wat dacht u van een dinnershow met dansvloer?  Showtown Culemborg is dé locatie voor al uw feesten en partijen. Zij bieden met de Dreamfactory Dinnershow een complete avond entertainment en gezelligheid. Culemborg ligt centraal gelegen in Nederland.

Bedrijfsuitje Utrecht

Heeft u een andere feestelijke gebeurtenis? Dan bent u bij Showtown aan het juiste adres! Bij Showtown Culemborg wordt ieder bedrijfsuitje onvergetelijk! Zij bieden u de mogelijkheid om uw eigen feestavond samen te stellen vanaf 150 personen. Volledig aan uw wensen aangepast.

Catering

 • Glas cava bij binnenkomst
 • Driegangendiner met warm en koud buffet
 • Hoofdgerecht in buffetvorm
 • Onbeperkt drank Hollandse bar
  (binnenlands gedistilleerd, bier, wijn, fris koffie & thee)

Bij het invoeren van het reserveringsformulier is het direct mogelijk de dieetwensen op te geven. Eventuele aanvullende dieetwensen zijn tot 3 dagen voor de gereserveerde datum door te geven. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Als een werknemer iets niet mag eten dan kan het voorgerecht aangepast worden. Tegen een meerprijs krijgt u een aparte voorontvangst in een eigen ruimte alwaar hapjes en drankjes mogelijk zijn. Een gastvrouw begeleidt het geheel. Deze service is mogelijk bij groepen.

Locatieverhuur op maat voor uw bedrijfsuitje

Gezien de vele mogelijkheden binnen Showtown Culemborg kan er altijd iets verrassends uitkomen! Wilt u een bepaalde werknemer in het zonnetje zetten? Viert u een bedrijfsjubileum of is het een teamuitje om elkaar beter te leren kennen? Tijdens de dinnershow bestaat de mogelijkeid om heerlijk te swingen op de dansvloer. Geen danstalent? Geen probleem, u kunt ook zittend genieten van de show. De professionele zangers en zangeressen brengen altijd de juiste stemming op het juiste moment.

Hoe ziet de avond er uit?

Bij binnenkomst wordt u door prachtige dreamgirls verwelkomt met een glaasje cava, waarna uw gastvrouw u en uw gezelschap naar uw eigen tafel begeleidt. Geniet in een ontspannen sfeer van een heerlijk driegangendiner. U kunt de hele avond onbeperkt gebruik maken van de bar.

Na de ontvangst wordt het voorgerecht aan tafel uitgeserveerd. Hierna start het entertainment met een openingsblok vol swingende muziek en ontroerende ballads. Na het hoofdgerecht wordt u meegenomen op een muzikale droomreis. Professionele solisten brengen u samen met het Dreamfactory-showballet terug naar de Rock ’n Roll van de jaren ’50, de Motown van de jaren ’60 en laten u swingen op de discoklassiekers uit de jaren ’70 en ’80! Uiteraard mogen de hits van nu niet ontbreken. Van Elvis tot Whitney Houston en van André Hazes tot Beyoncé. Werkelijk een muzikale droomreis.

Comments are closed.