Met je Catering hoog in google

Home  >>  Advies  >>  Met je Catering hoog in google

Met je Catering hoog in google

   Advies   september 13, 2016  Reacties uitgeschakeld voor Met je Catering hoog in google

Met je catering  hoog in Google komen betekent veel opdrachten!
Met de hulp van diverse methodes kan een webpagina op een vertrouwde manier een stuk hoger in de organische zoekresultaten van Google terecht komen. Door met een ervaren SEO bedrijf als appsmarketeers.nl tezamen te werken worden deze methodes ook voor je webshop aangewend en zullen de zoekwoorden hoger in Google aankomen.
met je catering hoog in google

Op welk moment krijg je bezoek van Google?

Dit hangt af van hoe dynamisch je webshop is. Google houdt van levendige websites en die worden dan ook vaker bezocht. Alles draait om relevantie dus het is belangrijk om elke pagina of post een duidelijke catalogisering te bieden waardoor Google het kan plaatsen waar je het graag wilt hebben. Door goede zoekwoorden te vermengen in de content maak je het zowel voor de bezoeker als voor Google transparant waar de pagina over gaat. Het doel van Google is om aan de mensen die gebruik maken van de zoekmachine, zoeklijsten te tonen die zo relevant mogelijk zijn.

Welke catering hoog in google komt?

Die vraag kan enkel Google beantwoorden. Zeker is het dat relevantie, opbouw en structuur, snelheid en mobiel leesbaar de belangrijkste punten zijn. En dat je bezoekers ook blijven hangen dus niet meteen wegklikken. Het geeft Google een goede indruk als je bezoekers lang op je website blijven.

SEO Experts met een uitstekende bekendheid

Waar letten we op?

1. Eventuele problemen met de pagina titel
Als de titel alleen het zoekwoord in zich heeft zal dat onmiddellijk worden gezien.

2. Pagina Header problemen – De headline of Kop.
Het is ook niet verplicht om pagina koppen te plaatsen, maar worden wel aanbevolen om ze op iedere pagina te plaatsen. Ze wordt door Google gebruikt op een vergelijkbare methode als de pagina titels, en het zal de zoekmachines verder helpen om de belangrijkste zoekwoorden nog beter te kunnen herkennen.

3. Inhoud van de pagina
De register van de pagina is heel cruciaal en het wordt helemaal geanalyseerd op eventuele problemen die op de ranking van invloed kan zijn. Heel wat websites zijn dikwijls over geoptimaliseerd oftewel er zitten teveel dezelfde zoekwoorden in.

4. Pagina laadsnelheid
De laadsnelheid van iedere pagina is ook essentieel. Niet uitsluitend Google geeft de voorkeur aan een snelle laadsnelheid van URLs, maar ook je bezoekers.

5. Heeft de zoekmachine toegang tot je site?
Is er een duidelijk robots.txt-bestand waardoor Google of een andere zoekmachine toegang kan krijgen tot uw URLs.

Juiste SEO technieken kunnen je website een heel stuk verder brengen in de zoekmachines. Appsmarketeers heeft heel wat ervaring met het verbeteren van sites en deze komen dan ook over het algemeen hoog in Google. We raden je aan om bijvoorbeeld een Gratis SEO Scan bij Appsmarketeers te laten doen. Daarna nemen ze alles goed met je door. Je wordt niet overladen met technische hoogstandjes of een jargon waar je toch geen verstand van hebt. Gewoon jip en janneke taal wat elke ondernemer begrijpt. Wil je je catering hoog in google hebben dan raad ik ze tenminste van harte aan.

Comments are closed.