Tapas Catering

Home  >>  Tapas  >>  Tapas Catering

Tapas Catering

   Tapas ,,   september 2, 2016  Reacties uitgeschakeld voor Tapas Catering

Tapa is van oorsprong een Spaanse dis maar kan desgewenst in heel veel keukens gebruikt worden. Het leuke van tapa, of tapas in meervoud, is dat er voor elk wat wils is. Voor kinderen is het ook leuk omdat je ze lekker kunt laten spelen en af en toe komen ze een hapje eten. Je kunt de hele avond hapjes voorschotelen zodat het niet verveelt. Tapas is zo veelzijdig.

Tapas menuTapas catering is voor alle gelegenheden. Bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten of gewoon gezellig bij u thuis. Of het nu gaat om een Hollands tapas buffet, mediterrane tapas, Aziatische tapas, het kan allemaal.

Een goede tapas cateraar is gespecialiseerd in het bereiden van overheerlijke Spaanse tapas. Ook besteed een goede cateraar veel aandacht aan de smaak maar ook aan de presentatie van al haar producten. Tapas is de Spaanse variant van de antipasta en bestaat uit diverse smaakvolle kleine hapjes. De diversiteit is oneindig en gevarieerd qua soort. Vlees, vis, kaas en groenten en zelfs fruit wordt gebruikt voor het bereiden van tapas. De meeste cateraars bereiden tapas met verse ingrediënten en op authentieke Spaanse wijze.

Tapas zijn te verkrijgen als hapjes maar ook bestaat de mogelijkheid om een geheel verzorgd tapas buffet te organiseren waarmee U zich in Spanje waant.

Tip: leer Spaanse paella maken tijdens een kookworkshop in Amsterdam

Tags:
Catering Blaricum voor tapas
Catering Bussum voor tapas
Catering Hilversum  voor tapas
Catering het Gooi voor tapas
Catering Utrecht  voor tapas

Comments are closed.