Vegan dinnershow met veganistisch 3-gangen menu

Home  >>  Vegan  >>  Vegan dinnershow met veganistisch 3-gangen menu

Vegan dinnershow met veganistisch 3-gangen menu

   Vegan ,,   januari 9, 2017  Reacties uitgeschakeld voor Vegan dinnershow met veganistisch 3-gangen menu

Dé VEGAN Dinnershow met optredens van Joost de Jong ( Saterday Night Fever, Grease, Billy Eliot) en Dirkjan Jansen (Grease, Hair, Rent, Jeans).

Vegan Dinnershow

Beleef een complete avond uit met de VEGAN dinnershow Dreamfactory. Inclusief een compleet veganistisch 3-gangen menu. Bij binnenkomst wordt u verwelkomt met een glaasje cava. Daarna brengt uw charmante gastvrouw u en uw gezelschap naar uw eigen tafels. Geniet van een heerlijk VEGAN driegangendiner in ontspannen sfeer. U kunt de hele avond onbeperkt gebruik maken van de  Hollandse bar.

Na de ontvangst wordt het voorgerecht aan tafel uitgeserveerd. Hierna start het entertainment met een openingsblok vol bekende hits en klassieke ballads. Na het hoofdgerecht nemen we u graag mee op een muzikale droomreis. Onze solisten brengen u samen met het Dreamfactory-showballet terug naar de Rock ’n Roll van de jaren ’50 en de Motown van de jaren ’60. Ze laten u swingen op de discoklassiekers uit de jaren ’70 en ’80! Uiteraard mogen de hits van nu niet ontbreken. Van Elvis tot Whitney Houston en van André Hazes tot Beyoncé.

Vegan dinnershow, ook als bedrijfsuitje

Zelf kunt u ook een dansje wagen, want “Dreamfactory” heeft als enige dinnershow in Nederland een dansvloer! Dreamfactory biedt u een heerlijk VEGAN dinershow en top entertainment.
Kortom, een complete avond uit met vrienden, familie of collega’s! Zeer geschikt als Vegan Bedrijfsuitje.

Vegans in Nederland… Here we come!

Inclusief

  • Glas cava bij binnenkomst
  • Vegan driegangendiner
  • Hoofdgerecht in buffetvorm
  • Onbeperkt drank Hollandse bar
    (binnenlands gedistilleerd, bier, wijn, fris koffie & thee)
  • Gratis parkeren

VIVA LAS VEGANS!

Comments are closed.